palvelut

no mitäs kaikkea sitä löytyykään?

KAIKKI TARPEELLINEN ENNEN LÄHTÖÄ RETKELLE

MATKAPARKKI

6

JURTTASAUNA JA ERILLINEN UIMARANTA

KANOOTIT JA MUUT VERMEET VUOKRALLE

PALVELUT (KUTEN BUSSIKULJETUKSET) RYHMILLE

Paikan päällä

Mukavasti metsään

Ravintolaltamme löydät vesipisteen (lähdevettä), vesivessat ja lastenhoitopöydän. Suihkuunkin pääsee (5e/hlö). Piha-alueelta löytyvä kota on myös vapaasti käytettävissä.  Ravintolassa myymme myös retkikaasua, karttoja ja hyttysmyrkkyä – näin muutamia usein unohtuneita  tuotteita mainitaksemme.

Hikoile helvetissä

Jurttasauna

Jurttasauna on täysin uniikki, jurttakankaisen teltan sisällä sijaitseva sauna, jonka väitämme tarjoavan parhaat löylyt koskaan. Jurttasaunasta pääset pulahtamaan myös järveen.

Vuokraushinta on 25e/2 tuntia itse lämmittäen. Lämmitykseen aikaa kuluu noin 30 minuuttia. Jos varaustasi ennen on saunalla ollut jo muita, on kiuas tietenkin jo valmiiksi lämmin.

Vuokraamme myös kotitilamme pihasaunaa hintaan 15e/2h itse lämmittäen.

Hikoile helvetissä

Kotisauna

Jos mieluiten saunoisit kotitilamme pihasaunassa, on sekin mahdollista. Kotitilan saunan vuokrahinta on 15€/2h itse lämmittäen. Löylyjen lomassa on mukava köpötellä hiekkapohjaiselle uimarannalle viilentymään.

Kaikkien kavereille!

Matkaparkki

Helvetin Portin alueelta löytyy yhteensä 22 sähköpaikkaa karavaanareille ja muille reissaajille. Paikan autolle/vaunulle saat ilmaiseksi, sähköpaikka alkaen 5€. Meiltä löytyy myös 24/7 avoinna olevat vesivessat, lasten hoitopöytä, suihku (5€/hlö, avain ravintolalta) ja vesipiste.

Kuuman kesäpäivän pelastus

Uimaranta

Olemme tehneet kotitilamme rantaan pienen hiekkarannan, joka on vapaasti käytettävissä. Ranta on lapsiystävällinen, eli ei äkkisyvä. Kysy lisää ravintolalta tai kurkkaa yhteystiedot-sivulta saapumisohjeet, niin löydät perille. 

Yhdessä on aina hauskempaa

Ryhmän kanssa Helvettiin

Oli porukkasi sitten pieni tai suuri, työporukka, kaveriporukka, polttariporukka, koululuokka tai vaikka koko suku, meillä vietätte mukavan päivän yhdessä! Kauttamme saatavilla ryhmäruokailut, bussikuljetukset, opastukset niin puistossa kuin kotitilalla, juhlakahveet ja muut puitteet. Ota yhteyttä niin suunnittellaan yhdessä teille hauska päivä Helvetissä!

Aktiviteetteja Helvetissä

Jotain tiettyä mielessä?

Halusit sitten melomaan, soutelemaan, ajelemaan fat bikella, lipumaan järvelle rauhakseltaan sup-laudalla tai vaikka opastetulle kierrokselle kansallispuistoon, me autamme järjestämään mukavat puitteet! Yhteistyökumppaneiltamme löytyy jos jonkinnäköistä palvelua ja vuokravehjettä ja autammekin mielellämme sinua löytämään oikeat tahot.

LAITA VIESTIÄ!

Heräsikö kysymyksiä? Haluaisitko varata mökin, jurttasaunan tai ruokailun ryhmälle? Oli asiasi sitten pieni tai suuri, nakkaahan viestiä!
Jos asialla on kiire, kannattaa soitella.

Valkoinen logo

helvetin palvelut

Saavutpa sitten vain päiväksi tai vaikka koko viikoksi, meiltä löytyy kaikki tarvittava ja vähän enemmän!

PAIKAN PÄÄLLÄ

MUKAVASTI METSÄÄN

Ravintolamme sijaitsee aivan Kankimäen lähtöpisteessä. Unohtuiko sinappi, sadetakki tai tulitikut? Ei hätää, meiltä löydät kaiken tarvittavan ennen puistoon lähtöä.

Karju

KAIKKIEN KAVEREILLE

MATKAPARKKI

Helvetin Portin alueelta löytyy yhteensä 22 sähköpaikkaa karavaanareille ja muille reissaajille. Paikan autolle/vaunulle saat ilmaiseksi, sähköpaikka alkaen 5€. 

Karju
Karju ravintola-sivun esittelyn kuviin

HIKOILE HELVETISSÄ

EKSOOTTINEN JURTTASAUNA

Jurttasauna on täysin uniikki, jurttakankaisen teltan sisällä sijaitseva sauna, jonka väitämme tarjoavan parhaat löylyt koskaan. Myös kotitilamme pihasauna on varattavissa.

Karju ravintola-sivun esittelyn kuviin

HIKOILE HELVETISSÄ

ERIKOISIA ELÄIMIÄ

Ravintolalta noin 700 metrin päässä sijaitsee kotitilamme, jossa kasvatamme villisikoja ja strutseja. Eläimiä saa käydä tervehtimässä!

NUKU MUKAVASTI

KAIKENKOKOISIA MÖKKEJÄ

Vuokramme Kankimäen alueella viittä eri mökkiä. Valinnanvaraa löytyy isommasta Kankijärven mökistä kera oman rantasaunan aina pieniin Portinvatijan mökkeihin.

Korpikäristys

PORUKALLA ON HAUSKEMPAA

PALVELUT RYHMILLE

Olipa ryhmäsi pieni tai suuri, palvelemme teitä myös aukioloaikojen ulkopuolella. Yhteistyökumppaniemme kanssa voimme suunnitella teille mahtavan päivän Helvetissä!

Polkujuoksijat Helvetinportilla (Mukavuudet-sivu)