TERVETULOA MEILLE SYÖMÄÄN!

 Vuonna 2020 uudistettu ravintolamme palvelee nyt myös sisätiloissa. Asiakaspaikkoja meillä on sisällä 60 ja ulkona 85, eli takuulla mahtuu. Järjestämme tilauksesta ruokailun myös ryhmille, oli mielessä sitten villisikakeitto
retkiporukalle tai juhlaillallinen perheelle. Kesäaamuisin mahdollisuus myös aamupalaan. Tarjoilemme myös alkoholia.
MEIDÄN KÄSITYS LÄHIRUOASTA ON IHAN OMAA LUOKKAANSA.
KÄYTTÄMÄMME RAAKA-AINEET JA JOPA ASTIAT TULEVAT NIMITTÄIN OIKEASTI LÄHELTÄ.

700 METRIÄ JA 21 KILOMETRIÄ

STRUTSI, VILLISIKA JA KALA

Kasvatamme itse strutseja ja villisikoja viereisellä kotitilallamme, ja voitkin vapaasti käydä tutustumassa eläimiin ja tilan touhuihin. Kalan ostamme paikalliselta kalamieheltä, joka pyytää Näsijärvellä. Lisäksi käyttämämme vesi tulee aivan ravintolan viereisestä lähteestä.

Karju

15 KILOMETRIÄ

ASTIAT

Jopa astiamme tulevat läheltä! Lautaset ja mukit meille on valmistanut Kristiina Keramiikka, jonka keramiikkapaja sijaitsee Visuvedellä. Kristiinan töitä löydät meiltä myös myynnistä.

10 JA 14 KILOMETRIÄ

PERUNAT JA KASVIKSET

Käyttämämme kiinteät perunat tulevat läheiseltä Tulijoen perunatilalta, ja kasvikset Korpivainion puutarhalta. Eli takuulla tuoretta!

Karju ravintola-sivun esittelyn kuviin

pistä viestiä

Heräsikö kysymyksiä vai onko tarve ryhmäruokailulle? Meillä onnistuu niin kokoukset, synttärit, illanistujaiset ja vaikka pikkujoulut myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän porukalle sopivat tarjottavat.