Tutustu

Tässä me olemme

Helvetinjärven kansallispuisto
Täysin uudistettu ravintola
2 mökkiä, 2 saunaa
Kokemuksia joka budjettiin
 Historia

Näin päädyimme helvettiin

Vuosituhannen vaihteessa pitäessämme Ruoveden keskustassa kauppaa, grillikioskia, pizzeriaa ravintolaa ja paljon muuta. Kyllästyimme seitsemänpäiväiseen viikkoon ja 12, pahimmillaan jopa 17 tuntia pitkiin päiviin. Päätimme luopua kaikesta ja muuttaa tänne korpeen, mennä palkkatöihin ja alkaa elämään niin kuin ”ihmiset”. 

Mirja meni kauppaan töihin ja Mika palasi takaisin ison auton rattiin. Vuodet vierivät mukavasti ja lapsetkin jo lensivät pesästä kumpikin tahoilleen. Naapurin emäntä piti kioskia Helvetinkolun P-paikalla. Kasvateltiin kesäisin kanoja, kalkkunoita, lohia ja possuja. Haluttiin jotain jota voi pitää ympäri vuoden ja päädyttiin yllätys yllätys villisikoihin. Lauma kasvoi pikkuhiljaa ja jossain vaiheessa siitä alkoi tulla jo ammatti. 

Sitten koitti vuosi 2011. Naapurin emäntä kertoi reilun kahden kymmenen vuoden jälkeen että ”voisi sitä tehdä jotain muutakin”. Rouvat vaihtoivat hommia keskenään ja Mirjasta tuli jälleen yrittäjä. Saman tien alettiin kehittämään toimintoja. Strutsit tulivat ja siitähän se homma vasta siunaantui. Mika vielä muutaman vuoden koitti tehdä kahta työtä yhtä aikaan mutta joutui sitten myöntymään ja alkamaan päätoimiseksi isännäksi.

Vuonna 2020 avattiin uusi 150-paikkainen ravintolamme ja uusi laajennettu matkaparkki karavaanareille. Meillä on vuokralla pari asuntovaunua, pari saunaa, kaksi mökkiä ja tulossa luvat kolmelle uudelle mökille, saunajurtta, pari laavua ja paljon muuta kivaa.

Haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista ja niin monipuolisesti kuin se vain onnistuu. Meidän ravintolalta löydät villisika- ja strutsiruokien lisäksi myös kasvis- ja kalaruokia, jotta koko perheelle löytyisi syötävää. Voit tutustua kotitilamme eläimiin ilmaiseksi ja hiekkaranta tilalla on myös kaikkien käytössä. Helvetinjärven kansallispuiston kartat saat ravintolan infosta ilmaiseksi lähtiessäsi metsäretkelle. Meille on karvaiset kaveritkin tervetulleita ja koirille meillä on jopa oma ruokalista

Tule käymään!

03-4766104
Helvetinkoluntie 775, Ruovesi
info@helvetinportti.fi